Familien
Chen Eichenberger´s Hjemmeside  

Klik her for at redigere underoverskriften.

RAYMOND CHEN EICHENBERGER

雷蒙.陈.艾肯伯格


HVEM ER JEG ?

Jeg hedder Raymond, er født i 1956 på Rigshospitalet i København. Min far kom fra Jylland (Aalbæk) men slægten kommer langvejs fra, hvilket betød, at min far måtte vise Pas, hvis han rejste til Sverige. Min Mor kom fra Fyn (Svendborg), en by jeg føler jeg har meget tæt tilknytning til.  Jeg er TYR af stjernetegn (for dem der tror på det) og som Kinesisk stjernetegn er jeg Abe (Hvilket mange sikkert vil skrive under på).  


PERSONLIGHED !

Jeg er FAMILIE-MENNESKE. Det STØRSTE OG KOSTBARESTE i MIN VERDEN, er min FAMILIE.

Herefter kommer vore VENNER, der er nøje udvalgte. Her gælder det om TILLID. Den der forsøger at gøre min FAMILIE eller vores venner skade, Vil efterfølgende tro indædt på, at satan findes. Jeg er det MEST ROLIGE MENNESKE der findes, men du ønsker ikke at blive uvenner.

HOBBYER / INTERESSER !

Jeg syntes eksotiske dyr er fantastiske. Det at de ikke kan tæmmes, er det der tiltaler mig.

ALT der er elektrisk og kan noget har også min store interesse. Det er jo en vild udvikling der har været, fra den gang jeg var barn og til i dag.

Samuraisværd er også en fascination.  Hele måden de bliver lavet på, men også den "religion" der ligger bag, er tiltalende.

ER DER NOGET SPECIEL VED MIG ?

NEJ. Jeg er et helt almindeligt menneske, men jeg kan nogle ting, som jeg er GOD TIL.

Jeg har gået på Kastelvejens døveskole for TOTALkommunikation.

Det betyder :

Jeg taler Døves tegnsprog på Tolke niveau.

Jeg kan mundaflæse 95% på en afstand af op til 10m., og samtidig følge med i en samtale.

Jeg kan læse dit kropssprog, og 8 ud af 10 gange rammer jeg plet. Stiller jeg dig et spørgsmål kan jeg få sekunder efter se om det er noget du ved noget om, eller om du er helt ude og skide. Jeg har vundet en utal af sodavand på det. 

Jeg ved, inden for 7 sekunder af en samtale, i hvilken tone jeg skal NÅ dig. Er vi venner, skal jeg sige De, Er du helt oppe og køre (så bruger jeg 20 sekunder på at dressere dig, og efterfølgende er kommunikationen behagelig.