Familien
Chen Eichenberger´s Hjemmeside  

Klik her for at redigere underoverskriften.

RAYMOND CHEN EICHENBERGER

雷蒙.陈.艾肯伯格


HVEM ER JEG ?

Jeg hedder Raymond, er født i 1956 på Rigshospitalet i København. Min far kom fra Jylland (Aalbæk) men slægten kommer langvejs fra, hvilket betød, at min far måtte vise Pas, hvis han rejste til Sverige. Min Mor kom fra Fyn (Svendborg), en by jeg føler jeg har meget tæt tilknytning til.  Jeg er TYR af stjernetegn (for dem der tror på det) og som Kinesisk stjernetegn er jeg Abe (Hvilket mange sikkert vil skrive under på).

ARBEJDE & PRIVATLIV

Jeg er typen der skiller mit privatliv og mit arbejdsliv fra hinanden . Det er 2 meget forskellige verdener.

På min arbejdsplads, har jeg nogle Fantastiske Kollegaer. Usandsynlige dejlige mennesker. Og jeg er så heldig at både få lov at dele interesse og rum sammen med dem, Og får ovenikøbet penge for det. Men de er Kollegaer. Det vil sige, at jeg IKKE er sammen med dem,  Før eller efter arbejdstid.  Der KAN VÆRE enkelte (men meget få) der kunne blive private venner. 

I mit private liv har både min søde kone vores dejlige "unger" og jeg nogle fantastiske venner. Det er venner man kender helt privat, som man deler hobby, eller interesse med, Vi mødes, hygger drikker vil, spiser god mad, og meget, meget mere. Fælles er, at vi har LYST til at være sammen. 

AT SIGE GODDAG/HEJ.

    mere kommer....

  


 

SAMURAIMOND !

Jeg har en HOBBY. jeg samler på Samuraisværd. 

SAMURAI betyder grundlæggende TJENER. Der findes Samuraier i JAPAN, KINA og KOREA.